איך חוסמים באינסטגרם משתמשים

אינסטגרם הפכה להיות אחת האפליקציות המובילות, מבין האפליקציות שאנו עובדים באופן קבוע, כמו ווצאפ, וואיז ואפליקציות דומות.

כל עסק מבין היום את החשיבות של שימוש במדיה חברתית ומשקיע בזה המון משאבים ומחשבה.

ובנוסף הרצון שלנו כבני אדם יצורים חברתיים אנו עושים שימוש נרחב באפליקציות ובראשן מי אם לא אינסטגרם, היא ולא אחרת.

אפליקציה

למה שנרצה לחסום משתמשים

הסיבה בגללה נרצה לחסום משתמשים היא כי המון ספאמרים או אפילו חשבונות אמיתיים ייתגו אותנו בתמונות שאנו לא רוצים לקחת בהם.

יכולות להיות תמונות מאוד פוגעניות שיפגעו באחרים ולא רוצים לקחת בהם, בנוסף דברים כאלו עלולים לגרום גם לחסימת החשבון בגלל הפרת כללים ברורים של אינסטגרם.

ברגע שתחסו משתמשים באינסטגרם יקרו כמה דברים :

  • המשתמש החסום לא יוכל להגיב על התמונות שלכם וגם לא לסמן לייק.
  • אמנם היכולת לתייג אתכם בתמונות עדיין תהייה פעילה, אבל אתם לא תקבלו על כך התראות ודבר זה לא אמור להפריע לכם כלל.
  • ברגע שמשתמש נחסם זה לא אומר שהתגובות הקודמות שלו על תמונות שלכם יימחקו, התגובות עדיין יהיו שם.

כחלק מקידום באינסטגרם משתמשים במספר שיטות, מכיוון שתהליך קידום באינסטגרם לפעמים גם כולל קניית עוקבים ולייקים.

אותם עוקבים ולייקים הם מזויפים, ברגע שרוצים "לנקות" את החשבון אחרי שהשגתם את המטרה שלכם ויש לכם מספיק עוקבים אמיתיים.

תהליך חסימת משתמשים באינסטגרם

נכנסים לחשבון של המשתמש אותו אנו רוצים לחסום, לאחר מכן בצד התפריט שבו שלוש נקודות לאורך (נלחץ על התפריט) בפריט שנפתח האפשרות השנייה היא Block שמשמעותה חסימה.
ברגע זה המשתמש כבר לא יטריד אתכם.

לפעמים מגיעה גם הזדמנות שנייה

אז קבלו הסבר קצר איך להחזיר את אותם משתמשים ולשחרר את החסימה.

התהליך מתבצע בדיוק באותה הדרך הפשוטה, כנסו לחשבון של המשתמש החסום, לחצו על התפריט (אותן שלוש נקודות לאורך) ולאחר מכן בחרו ב Unblock שמשמעותה היא הסרת החסימה של המשתמש.

בנוסף קיימת בחשבון שלכם האפשרות להפוך אותו לפרטי, המשמעות של חשבון פרטי היא שרק העוקבים שלכם יכולים לראות את התמונות שאתם מפרסמים.

ברירת המחדל של אינסטגרם אומרת שכולם יכולים לראות את הפרופיל שלכם, ככה שכל מה שאתם מפרסמים חשוף לכולם.

שימו לב כי בחשבון פרטי רק עוקבים שאישרתם אותם רואים את מה שאתם מפרסמים.

תהליך הפכית החשבון לפרטי :

כנסו לפרופיל שלכם ואז הקישו על התפריט (שלוש קווים לאורך)

בשלב השני הקישו על הגדרות (ציור שמזכיר משהו בין גלגל שיניים לשמש, לא כל כך ברור מה זה, אבל כנראה שהתכוונו שם לגלגל שיניים).

לאחר מכן בחרו פרטיות ואז פרטיות חשבון.

לסיום בצד ליד חשבון פרטי פשוט הפעילו והחשבון שלכם הפך להיות פרטי.

כל הפעולות האלו פשוטות ומאוד אינטואיטיביות, זה מה שהפך את אינסטגרם להיות אפליקציה כל כך נפוצה.

אהבתם את מה שקראתם ? ספרו לחברים
שיתוף ב facebook
שיתוף ב twitter
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email
כתבות נוספות שעלולות לעניין אתכם
מכשיר שבור
תיקון והחלפות

תיקון והחלפת מסך אייפון 6

אם המסך באייפון 6 שלכם אינו מתפקד כרגיל (בגלל מכה, שבר, נזק חיצוני או בעיה אלקטרונית פנימית)– עליכם לפנות למעבדת תיקונים לצורך החלפת מסך אייפון 6. למרות שמדובר בתקלה הנפוצה

מדבר
טיולים ואטרקציות

השכרת קראוונים נגררים לטיולי טבע

טיול טבע מושלם חייב להתבצע באמצעות חברה מקצועית אשר תדע להציע שירות של השכרת קראוון נגרר, וזאת על מנת לגרום לטיול שלכם להיות מפנק – כאילו אתם בבית מלון. כיצד